Miesnäkökulmaa: Usko, toivo, rakkaus ja jalkapallo

Delfie eli delfiiniselfie.

Miesnäkökulmaa-juttusarjassa esitetään kinkkisiä kysymyksiä miespuolisille henkilöille. Ensimmäisenä tentattavaksi pääsee 24-vuotias Antti, joka kertoo olevansa hellari Helsingistä.

“Sydämeltäni ja puheeltani olen kuitenkin imatralainen. Työskentelen tällä hetkellä lasten ja nuorten parissa.”

Mikä sinua innostaa tämänhetkisessä elämässäsi?

”Ystävät, perhe, usko ja urheilu innostavat. Tykkään kovasti urheilla ja urheilu maistuu myös sohvalta käsin, erityisesti fudis.”

Mitä ihailet naisessa / naisissa?

”Arvostan ihmisläheisyyttä, hyväsydämisyyttä ja aitoa välittämistä. Viihdyn iloisten positiivareiden seurassa, koska olen sellainen pohjimmiltani itsekin. Tykkään naisista, joilla on huumorintajua ja jotka nauravat paljon, koska omat vitsini ovat lähtökohtaisesti todella huonoja. Samanlaiset arvot ovat kuitenkin numero 1.”

Mitä ajatuksia kodin sisustaminen sinussa herättää?

”Keep it simple! Tärkeintä kodin sisustamisessa on se, että koti on mukava itselle ja siellä on tilaa myös vieraille. En ole suurin antiikin ystävä, rokokoo kuuluu minusta historian havinaan. Suosikkijoukkueeni Manchester United on näkyvästi esillä sisustuksessani.”

Tärkeintä sisustamisessa on, että koti on mukava itselle ja siellä on tilaa myös vieraille.

Mikä on suosikkielokuvasi ja miksi?

”Goal. Olisi hienoa päästä kokeilemaan päähenkilön elämää ammattijalkapalloilijana.”

Mitä olet oppinut äidiltäsi/isältäsi?

”Vanhempani ovat opettaneet elämäntaitoja, joista tärkein on lähimmäisenrakkaus, sekä epäitsekkyyttä ja muiden huomioon ottamista. Opin kotona, että tunteitaan saa näyttää ja sanoa ääneen.”

Mikä oli lapsuutesi tärkein lelu ja mitä se kertoo sinusta?

”Olen tykännyt jalkapallosta pienestä pitäen. Tärkeimpiä leluja olivat jalkapallo ja unilelu nimeltä Otso. Haaveilin omasta koirasta ja Otso oli minulle koira, vaikka muiden mielestä se oli karhu. Haaveeni täyttyi vasta 19-vuotiaana, kun perheeseen hankittiin koira.”

Kuka oli lapsuuden perheessäsi ”perheen pää” ja miten toivoisit asian olevan omassa perheessäsi?

”Perheessäni on ollut aika perinteiset sukupuoliroolit, joskin isäni on mainio ruuanlaittaja. Itse en ole kunnostautunut ruuanlaitossa vaan syömisessä, joten toivon, että tulevaisuudessa sattuu kohdalle vaimo, joka osaa laittaa muutakin kuin omaa bravuuriani, tonnikalapastaa.”

Minkä yhden asian haluaisit opettaa lapsellesi?

”Usko, toivo, rakkaus, joista tärkein on rakkaus.”

Mikä on parasta uskossa?

”Saa kokea pohjatonta rakkautta, joka ei ole riippuvainen siitä, mitä teen tai millainen olen. Riittää, että on oma itsensä. Taivasbileet houkuttelevat!”

Mihin aiheeseen haluaisit saada miesnäkökulmaa? Entä millaisen miehen haastattelu olisi kiinnostavaa lukea? Jätä meille ideoita nasevista kysymyksistä ja kiinnostavista haastateltavista Osallistu-sivulla!

Nelli on Ruut-lehden päätoimittaja, kirjoittaja ja viestintätyöläinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *