Soittolista: Voimabiisejä kevääseen

Ruut-lehti julkaisee kerran kuussa soittolistan, jossa on jonkin tietyn teeman mukaan valittuja kappaleita. Huhtikuun lista tarjoaa energisiä voimabiisejä, jotka tuovat puhtia kevään haasteisiin. Sopii hyvin myös esim. siivouksen taustamusiikiksi! Mukana on sekä hengellistä musiikkia että valtavirran energiabiisejä.

Voit kuunnella soittolistaa suoraan allaolevasta laatikosta tai avaamalla listan Spotifyssa. Kuunnellakseen listaa on oltava Spotifyn käyttäjä. Spotifyyn voi rekisteröityä esim. omalla Facebook-tunnuksella.

2 Comments

  • Voin olla ainoa mutta itse en ainakaan pääse kuuntelemaan kyseistä soittolistaa Spotify:ssa. Kyseistä linkkiä klikkaamalla pääsen kyllä ruut-lehden listoille mutta sieltä löytyy vain pääsiäisen soundtrack ja lisäksi jotain sekalaista kasarikamaa.. Oisi huippua päästä kuuntelemaan voimabiisejä!:)

  • Hei Anna-Mari, kiitos kommentista! Olenkohan julkaissut listan vahingossa niin, että se näkyy vain Ruut-lehden Spotify-seuraajille… Yritin nyt julkaista sen uudelleen, toimiikohan nyt? Voit myös kokeilla etsiä listaa liittämällä Spotifyn hakukenttään tämä koodi: spotify:user:ruutlehti:playlist:6MKqpBCx5hcmbjyQUEUyvF

    Spotify on mysteerinen, toivottavasti alkukankeuden jälkeen alkaa soittolistojenkin julkaisu sujua paremmalla rutiinilla! 😉

Comments are closed.